یکشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۷ساعت ۱۳:۲۱

نمک مصرفی 50 درصد نانوایی های استان یزد بیش از حد مجاز است نان بافق؛ بدون ...

1. نمک 50درصد نان‌های استان یزد بیش از حد مجاز است/نان بافق؛ بدون جوش ...

15 ژانويه 2018 ... کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان یزد گفت : طبق نمونه بردای انجام شده از نانوایی های استان یزد حدود 7 درصد از ...

2. ایرنا - نمک بیشتر نانهای لواش بیش ازحد استاندارد

12 دسامبر 2016 ... حدود 20 درصد دیگر از نان مصرفی مردم نیز از سایر نان های تولیدی در کشور تامین ... قرار گرفته است تا میزان نمک نان را در محل نانوایی بررسی کنند.

3. یزدی‌ها مصرف نان تنوری را ترجیح می‌دهد - ایسنا

8 مارس 2017 ... معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار یزد از دستگاه‌های مربوطه ... وی تصریح کرد: میزان استفاده نمک در نانوایی‌های تنوری و همچنین میزان ...

4. بررسي ميزان جوش شيرين و نمک در نان نانوايي هاي مهردشت نجف آباد در ...

مواد و روش ها: مطالعه توصيفي مقطعي روي نان نانوايي هاي مهردشت نجف آباد (50 ... 64.5 درصد نمونه ها نمک، بيش از حد استاندارد داشتند. ... ترويج استفاده از نان هايي مانند سنگک که فاقد جوش شيرين است و آموزش به نانوايان و مردم از ... هر گونه باز نشر اطلاعات بانک های تحت اختیار این مرکز تنها با ایجاد پیوند به تارگاه SID و ذکر منبع مجاز است.

5. نان‌های شور خطری برای سلامت مردم خوی - ایسنا

22 ا کتبر 2017 ... سرویس استان ها ... نانوایی. استفاده بیش از حد مجاز نمک در پخت نان سلامت مردم خوی را نشانه رفته است! ... کرد: متاسفانه تاکنون غیر از چند جلسه بدون نتیجه، حاصلی نداشته است. ... غربی برای نان تافتون ۱۵ درصد و نان لواش هم ۱۲ درصد تعیین شده است که ... وی افزود : در حال حاضر سهمیه نانوایان بین کارخانه های تولید آرد ...