طرز تهیه سویق چگونه است ؟

قاووت ها اکثراً تفت دیتا نمی شوند البته سویق تفت دیتا می شود. هر چند هر دو خوراک اصلی خاصیت مغذی فراوانیاند ولی نباید این دو را با یکدیگر نادرست گرفت. البته در کالا های گیاهی درصد بالایی از ارزش غذایی در آب مطبوخ تخلیه می شود. از این رو میباشد که در بسیاری از طریق های تجویز دارو از عصاره جوشانده همین متاع ها استعمال می سویق استخوان ساز کودک شود. همین واقعه در کالا های حیوانی حدود ۵۰درصد است. سویق به ادله این‌که یار مهم سبوس می باشد ، علاوه بر داشتن فیبر بسیار ، فقر ویتامین های D و B در بدن را جبران میکند. سرشار از فیبر و ویتامینها: امروزه در نانواییها از آرد سبوس دار استفاده نمیکنند پس میتوانید حساس استفاده از سویقها که مهم سبوس هستند، ویتامین تن خود را تأمین نمایید زیرا سبوس نقش مؤثری در حفظ تندستی تن ایفا میکند. سویق جو به علت داشتن فیبر و خاصیت سیر نگه داشتن فرد به مدت طولانی موجب کاهش وزن میشود. جهت کمتر صفرا نیز از این سویق استعمال میشود. سویق سنجد همراه اهمیت هسته آن در خودداری و معالجه پوکی استخوان در سنین بالا زیاد اثر گذار می باشد و به کاهش درد های استخوانی و مفصلی یاری خواهد کرد. سویق گندم برای چاقی: سویق گندم برای اشخاصی که علاقه دارا‌هستند چاق شوند یا این که افراد لاغر و کودکان ضعیف فراوان موثر است. دقت داشته باشید در صورتی که سبوس گندم درشت باشد آن را دوبار آسیاب کنید. سویق گندم و جو و دانه های سبوس دار به سیستم گوارش و خودداری از خستگی زودرس کمک خواهند کرد. سبوس نسبت به آرد باید دوران کمتری تفت داده شود. توجه شود که فعالیت تفت دادن سوای بیشتر کردن هیچ ماده غذایی اضافی و اهمیت به کارگیری از حرارت غیر مستقیم صورت میگیرد. همچنین به جهت کودکانی که لاغری مفرط دارا‌هستند سبب ساز روییدن گوشت می شود. سویق گندم و چاقی صورت: چنانچه آن را به همپا شیر، ماست یا این که سوپ میل نمایید منجر چاقی شکل میشود.